Odborový svaz zdravotnictví a sociální péče ČR

Odborový svaz zdravotnictví a sociální péče ČR sdružuje na 45 tisíc členů, je největším odborovým subjektem působícím ve zdravotnictví a sociálních službách a třetím nejpočetnějším odborovým svazem v Českomoravské konfederaci odborových svazů. Členy jsou zaměstnanci zdravotnictví a sociální péče a dalších souvisejících organizací, například středních zdravotnických škol, lékařských fakult. Jde o lékaře a další vysokoškoláky, o střední zdravotnické pracovníky a další středoškoláky, o nižší a pomocný zdravotnický personál, sociální pracovníky, pečovatelky, vychovatele, pedagogy, technicko-hospodářské pracovníky a pracovníky v dělnických profesích, například řidiče. Členové OSZSP ČR pracují ve veřejném i soukromém sektoru.

PŘIJĎTE V SOBOTU 21. DUBNA NA VÁCLAVÁK!

Vážené kolegyně a kolegové, odbory spolu s více než dvaceti občanskými iniciativami rozhodly, že další spolupráce se současnou vládou už není možná, a společně připravují velkou demonstraci.

Sejdeme se v sobotu 21. dubna v Praze na Václavském náměstí

Pokud vám není lhostejné, v jakých podmínkách budete žít vy osobně, vaše děti a vaše rodiny, přijďte demonstraci podpořit SVOU ÚČASTÍ.
V sobotu 21. dubna se v Praze sejdou normální, slušní lidé, kteří nechtějí zázraky, ale chtějí lepší budoucnost, než jakou jim chystá tato vláda.
Týden před demonstrací plánují odbory spolu se všemi partnery organizovat menší regionální protesty, a to včetně Prahy.

Aktuální informace o všech akcích najdete na www.stopvlade.cz

Vážené kolegyně a kolegové, věříme, že se našich akcí zúčastníte a že na demonstraci přijedete i se svými kolegy, rodinami a známými.
Na setkání se těší vedení odborového svazu.

• Demonstrace proti vládním reformám - plakát
  • Týden protestů proti vládním reformám - plakát

• Odboráři opustili kvůli přístupu vlády jednání tripartity

Bc. Dagmar ŽITNÍKOVÁ